Pedicure-/massagesalon Rita

Pedicure-/massagesalon Rita is een Massagetherapeut gelegen aan Haverland 2 in Dalfsen.

Meer informatie over Pedicure-/massagesalon Rita in Dalfsen

Welkom op de website van Rita Ruitenberg, een pedicure en masseuse uit Oudleusen. Rita werkt al sinds 1988 met veel plezier in haar salon en heeft later ook manicuren toegevoegd aan haar diensten. In 2012 heeft ze haar diploma als masseuse behaald en ontvangt ze haar klanten graag voor ontspanningsmassages. Klanten beschrijven Rita als warm, betrokken en deskundig. U kunt een afspraak maken door contact op te nemen via telefoon of Whatsapp. Let wel op dat annuleren tot 24 uur van tevoren moet gebeuren, anders worden er kosten in rekening gebracht. Onlangs vierde Rita haar zilveren jubileum als pedicure en werd verrast door drie klanten van het eerste uur met bloemen. Neem gerust contact op en maak een afspraak bij Salon Rita in Oudleusen.

Wil je weten wat Pedicure-/massagesalon Rita verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pedicure-/massagesalon Rita of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pedicure-/massagesalon Rita? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pedicure-/massagesalon Rita het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Pedicure-/massagesalon Rita reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pedicure-/massagesalon Rita

Bezoekers bekeken ook