Sportmassagepraktijk Babiche

Sportmassagepraktijk Babiche is een Massagetherapeut gelegen aan Hoevenweg 27 in Dalfsen.

Meer informatie over Sportmassagepraktijk Babiche in Dalfsen

Babiche Beck-de Haan is een gediplomeerde sportmasseur en massage therapeut met haar eigen praktijk genaamd "Sportmassagepraktijk Babiche" in Dalfsen. Naast sportmassage en sportverzorging biedt ze ook andere behandelingen zoals ontspanningsmassage, bindweefselmassage en hotstone massage. Ze verkoopt ook magnesiumproducten die ze gebruikt tijdens haar massages. Babiche begrijpt de drukte van het dagelijks leven en helpt graag bij het verlichten van pijnlijke en gestreste spieren en blessures. Een massage bevordert de doorbloeding en stofwisseling, wat kan leiden tot betere slaap, een positieve mentale toestand en een betere spierspanning. Bij ernstige blessures kan Babiche ook doorverwijzen naar een arts, therapeut of specialist. De openingstijden van haar praktijk zijn beperkt, maar ze staat altijd klaar om vragen te beantwoorden. Het gebruik van cookies op haar website vergemakkelijkt het gebruik van de webwinkel, het inloggen en het onthouden van instellingen en voorkeuren.

Wil je weten wat Sportmassagepraktijk Babiche verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sportmassagepraktijk Babiche of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sportmassagepraktijk Babiche? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportmassagepraktijk Babiche het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Sportmassagepraktijk Babiche reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sportmassagepraktijk Babiche

Bezoekers bekeken ook