Tandarts Dalfsen

Tandarts Dalfsen is een Tandarts gelegen aan Van Ittersumstraat 3 in Dalfsen.

Meer informatie over Tandarts Dalfsen in Dalfsen

Bij Mondzorg Dalfsen zijn ze gespecialiseerd in tandheelkunde voor het hele gezin. Ze hebben recentelijk het keurmerk van De Lieve Tandarts ontvangen, wat betekent dat de patiënt centraal staat en er tijd voor hen wordt genomen. Ze werken met doorverwijzingen in hun eigen praktijk, waardoor afspraken gecombineerd kunnen worden en er bijna altijd een specialist aanwezig is. Ze bieden ook implantaten en orthodontie aan en maken alle tandtechnische werkzaamheden in hun eigen praktijk. Als je je wilt inschrijven, kun je het inschrijfformulier invullen en dan nemen ze zo snel mogelijk contact met je op. Alle facturen worden verzorgd door Infomedics en zij bieden ook online inzicht in facturen en betalingen. Daarnaast dragen ze het keurmerk van De Lieve Tandarts. De openingstijden zijn van maandag tot en met donderdag van 8:00 tot 12:00 en van 13:00 tot 17:00, op vrijdag van 8:00 tot 12:00. Ze zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 8:00 tot 12:00 en van 13:00 tot 16:45, en bij spoed buiten werktijden kun je bellen naar 0900-8602.

Wil je weten wat Tandarts Dalfsen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tandarts Dalfsen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tandarts Dalfsen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tandarts Dalfsen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Tandarts Dalfsen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tandarts Dalfsen

Bezoekers bekeken ook