Lemelerveldse Handbal Club

Lemelerveldse Handbal Club is een Sportclub gelegen aan Verbindingsweg 2-B in Lemelerveld.

Meer informatie over Lemelerveldse Handbal Club in Lemelerveld

Op zondagochtend 29 oktober vertrokken de dames van Auto van Ewijk/LHC naar Groningen voor een wedstrijd tegen Cirkeltijgers. Hoewel ze de eerste helft goed begonnen en een voorsprong hadden, verliep de rest van de helft minder soepel en nam Cirkeltijgers een comfortabele voorsprong. In de tweede helft ging de aanval beter en werd er meer bewogen, maar helaas verloren ze de wedstrijd met 27-22. Komende dinsdag spelen de dames een derby tegen SDOL dames 1 en volgend weekend gaan ze verder met de competitie tegen V.A.K.O dames 1.

Wil je weten wat Lemelerveldse Handbal Club verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lemelerveldse Handbal Club of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lemelerveldse Handbal Club? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lemelerveldse Handbal Club het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Lemelerveldse Handbal Club reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lemelerveldse Handbal Club

Bezoekers bekeken ook