Algemene Sportvereniging op Christelijke Grondslag

Algemene Sportvereniging op Christelijke Grondslag is een Sportclub gelegen aan Haersolteweg 10 in Dalfsen.

Meer informatie over Algemene Sportvereniging op Christelijke Grondslag in Dalfsen

De nieuwsvoorziening van ASC'62 heeft een upgrade gekregen. Er is een nieuw team dat zich hiermee bezighoudt en zij stellen zichzelf even voor. Daarnaast is de opbrengst van de Rabo Club Support bekendgemaakt. Helaas is er ook droevig nieuws, want Jan van Pijkeren is overleden. In de wedstrijdverslagen wordt beschreven hoe ASC'62 een punt heeft weten te bemachtigen in Meppel, de punten thuis heeft weten te houden tegen v.v. Rouveen, een overtuigende overwinning heeft behaald en opnieuw de punten thuis heeft weten te houden tegen DESZ. Ten slotte is er nog een fanshop en zijn er contactgegevens en sociale media kanalen beschikbaar.

Wil je weten wat Algemene Sportvereniging op Christelijke Grondslag verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Algemene Sportvereniging op Christelijke Grondslag of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Algemene Sportvereniging op Christelijke Grondslag? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Algemene Sportvereniging op Christelijke Grondslag het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Algemene Sportvereniging op Christelijke Grondslag reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Algemene Sportvereniging op Christelijke Grondslag

Bezoekers bekeken ook