Bouwcenter Schippers

Bouwcenter Schippers is een Bouwmarkt gelegen aan De Vesting 32 in Dalfsen.

Meer informatie over Bouwcenter Schippers in Dalfsen

Bouwcenter Schippers is een specialist in hout- en bouwmaterialen in Dalfsen en omgeving. Ze hebben een nieuwe vestiging geopend en sponsoren veel lokale activiteiten en evenementen. Het bevlogen team staat klaar om zowel professionals als doe-het-zelvers te helpen met het vinden van de juiste producten. Daarnaast hebben ze een bouwshop met professionele gereedschappen en bieden ze persoonlijke prijzen en bestellen aan. Er zijn ook vacatures beschikbaar en je kunt contact opnemen met Bouwcenter voor meer informatie. Ten slotte kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief om het laatste nieuws en de beste aanbiedingen te ontvangen.

Wil je weten wat Bouwcenter Schippers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bouwcenter Schippers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bouwcenter Schippers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bouwcenter Schippers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Bouwcenter Schippers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bouwcenter Schippers

Bezoekers bekeken ook