Hubo bouwmarkt Lemelerveld

Hubo bouwmarkt Lemelerveld is een Bouwmarkt gelegen aan Kerkstraat 27 in Lemelerveld.

Meer informatie over Hubo bouwmarkt Lemelerveld in Lemelerveld

Hubo Jumper Lemelerveld is een uitgebreide bouwmarkt met een Jumper afdeling waar je allerlei tuin, kleding, schoeisel en dierartikelen kunt vinden. Ze staan bekend om hun vakmanschap en service, en komen graag bij jou langs om in te meten en te monteren. Daarnaast hebben ze aangepaste openingstijden op feestdagen, zoals 2e Paasdag, Koningsdag, Hemelvaartsdag en 2e Pinksterdag. Ze hebben ook actuele folders met aanbiedingen en een klantenkaart waarmee je direct kunt profiteren van extra aanbiedingen en kunt sparen voor korting bij je volgende aankoop. Als je hulp nodig hebt bij een klus of het opmeten lastiger blijkt dan verwacht, bieden ze verschillende services aan. Ze hebben voorbeelden van door hen uitgevoerde projecten op hun maatwerk en montage pagina staan.

Wil je weten wat Hubo bouwmarkt Lemelerveld verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hubo bouwmarkt Lemelerveld of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hubo bouwmarkt Lemelerveld? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hubo bouwmarkt Lemelerveld het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Hubo bouwmarkt Lemelerveld reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hubo bouwmarkt Lemelerveld

Bezoekers bekeken ook