Aanvraag vergunning voor een steiger bouwen of in stand houden nabij De Broekhuizen 3 in Dalfsen

DeDalfsengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Aanvraag vergunning voor een steiger bouwen of in stand houden nabij De Broekhuizen 3 in Dalfsen.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Het Waterschap Drents Overijsselse Delta heeft op 21 februari 2024 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen. De vergunning is aangevraagd voor de aanleg van een aanmeervoorziening nabij de De Broekhuizen 3 in Dalfsen in Zwolle (dossiernummer Z/24/060042).Deze bekendmaking heeft uitsluitend een informatief karakter. Tegen de ingediende vergunningaanvraag kunt u geen bezwaar maken. Dat kan pas nadat er op een aanvraag om een Omgevingsvergunning is beslist.Waarom publiceren wij dit bericht?Een omgevingsvergunning wordt bij ons aangevraagd om toestemming te krijgen om bijvoorbeeld iets te doen in, op of vlakbij het water of een waterkering (bijvoorbeeld een sloot of dijk). Hiermee laten wij u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving.Wanneer nemen wij een besluit over de aanvraag?Als wij een besluit hebben genomen over de aanvraag voor een omgevingsvergunning, publiceren wij opnieuw een bericht. Vanaf dat moment kunt u de documenten met informatie over het besluit bekijken en hierop reageren. Heeft u vragen over de aanvraag van de vergunning?Voor vragen over de vergunningaanvraag kunt u mailen naar vergunningen@wdodelta.nl onder vermelding van het bijbehorende dossiernummer.

 

Onderwerp: Bestuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/wsb/2024.

Dit artikel verscheen op deDalfsengids.nl op 28-2-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Dalfsen, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deDalfsengids.nl
Redactie deDalfsengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Dalfsen
  2. wsb-2024-3333

Gerelateerde berichten