Buiten behandeling stellen van aanvraag omgevingsvergunning, het omzetten van de recreatiewoning naar een reguliere woning, Rosengaardeweg 35 7722PT Dalfsen.

DeDalfsengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Buiten behandeling stellen van aanvraag omgevingsvergunning, het omzetten van de recreatiewoning naar een reguliere woning, Rosengaardeweg 35 7722PT Dalfsen..

Meer informatie over deze bekendmaking:

Verzenddatum besluit: 13 mei 2024Locatie: Rosengaardeweg 35 7722PT Dalfsen. Zaakomschrijving: het omzetten van de recreatiewoning naar een reguliere woningZaaknummer: Z/24/715240Activiteiten: Afwijken regels omgevingsplan Wij hebben besloten de aanvraag buiten behandeling te stellenBurgemeester en wethouders van Dalfsen maken bekend dat de bovengenoemde aanvraag voor een omgevingsvergunning buiten behandeling is gesteld.Het besluit en de bijlagen bekijken?Dat kan vanaf de verzenddatum van dit besluit tot zes weken daarna. U kunt de documenten op de volgende manieren bekijken:- Aan de balie, maak hiervoor een afspraak. Dit doet u via afspraken.dalfsen.nl/ of bel naar 14 0529. Wilt u hierbij het zaaknummer Z/24/715240 noemen?Waarom publiceren wij dit bericht?Eerder hebben wij bekendgemaakt dat wij deze aanvraag voor een omgevingsvergunning hebben ontvangen. Wij laten u op deze manier weten dat deze aanvraag niet verder wordt behandeld en de aanvrager de gevraagde omgevingsvergunning niet krijgt.Heeft u vragen?Neem dan contact op met ons via telefoonnummer 14 0529 of via omgevingsloket@dalfsen.nl. Wilt u hierbij het zaaknummer Z/24/715240 noemen?

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deDalfsengids.nl op 17-05-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Dalfsen, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deDalfsengids.nl
Redactie deDalfsengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen dedalfsen
  2. gmb-2024-211028

Gerelateerde berichten