Ontwerpbestemmingsplan 17e herziening bestemmingsplan Buitengebied gemeente Dalfsen, Hoevenweg 6 en 8

DeDalfsengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Ontwerpbestemmingsplan 17e herziening bestemmingsplan Buitengebied gemeente Dalfsen, Hoevenweg 6 en 8.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Doel planDoor deze bestemmingsplanherziening wordt het mogelijk gemaakt om op het voormalige agrarische bedrijfsperceel met twee woningen (Hoevenweg 6 en 8), een hooiberg en een schuur te .transformeren tot een duurzaam, energieneutraal en sociaal woonerf met drie woningen en zes onzelfstandige appartementen voor de opvang van jong volwassenen die tijdelijk en onder begeleiding woonruimte nodig hebben.InzageHet ontwerpbestemmingsplan ligt van 25 mei 2022 tot en met 4 juli 2022 voor iedereen ter inzage bij de receptie in het gemeentehuis in Dalfsen. Het ontwerpbestemmingsplan kunt u ook inzien via de website www.dalfsen.nl en via www.ruimtelijkeplannen.nl met identificatienummer NL.IMRO.0148.BgemDlfshz17-on01. De bestanden zijn beschikbaar op https://digitaleplannen.nl/0148/. Indienen zienswijze Iedereen kan van 25 mei 2022 tot en met 4 juli 2022 via een brief of mondeling een zienswijze geven over het ontwerpbestemmingsplan. Een brief kunt u sturen naar de gemeenteraad van Dalfsen, Postbus 35, 7722 AA Dalfsen. Voor een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met mevrouw B. Eekhof, tel. 14 0529. In de zienswijze moet u aangeven over welke onderdelen van het ontwerpbestemmingsplan uw reactie gaat. Het indienen van zienswijzen via e-mail is niet mogelijk.Dalfsen, 24 mei 2022Burgemeester en wethouders gemeente Dalfsen

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2022.

Dit artikel verscheen op deDalfsengids.nl op 10-05-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Dalfsen, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deDalfsengids.nl
Redactie deDalfsengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen dedalfsen
  2. gmb-2022-230961

Gerelateerde berichten