Besluit op aanvraag voor het verbouwen van de woning op het perceel Brinkweg 38 in Dalfsen

DeDalfsengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Besluit op aanvraag voor het verbouwen van de woning op het perceel Brinkweg 38 in Dalfsen.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Dalfsen heeft op 4 april 2022 een besluit genomen op de aanvraag met zaaknummer Z/21/638161 voor het het verbouwen van de woning op het perceel Brinkweg 38 in Dalfsen. De vergunning is Toegekend. Het besluit betreft de volgende activiteit(en):•het (ver)bouwen van een bouwwerk•het gebruiken van gronden of bouwwerken in strijd met een bestemmingsplanInzageHet besluit en de bijbehorende stukken liggen op afspraak ter inzage op het gemeentehuis.ProcedureVanaf 6 april 2022 ligt de verleende omgevingsvergunning die de uitgebreide procedure heeft gevolgd gedurende 6 weken ter inzage bij de balie van de eenheid Publiekdienstverlening van het gemeentehuis in Dalfsen.Tegen het besluit kunt u, en andere belanghebbenden, op grond van artikel 8:1 Algemene wet bestuursrecht binnen zes weken na datum vanpublicatie vandat besluit een beroepschrift indienen bij de Rechtbank Overijssel, Sector Bestuursrecht, Postbus 10067, 8000 GB Zwolle.Voorts kan er, als onverwijlde spoed en de betrokken belangen dat eisen, de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Overijssel schriftelijk worden verzocht een voorlopige voorziening te treffen. Bij dit verzoek moet u een afschrift van het beroepschrift meesturen. Voor het indienen van een beroepschrift is griffierecht verschuldigd.U kunt ook digitaal het beroep- en verzoekschrift indienen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.InformatieVoor informatie, vragen of voor het maken van een afspraak voor het inzien van de aanvraag kunt u contact opnemen met de eenheid Publieksdienstverlening, via het algemene emailadres: gemeente@dalfsen.nl. Het maken van een afspraak via https://afspraken.dalfsen.nl is vooralsnog niet mogelijk.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2022.

Dit artikel verscheen op deDalfsengids.nl op 10-05-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Dalfsen, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deDalfsengids.nl
Redactie deDalfsengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen dedalfsen
  2. gmb-2022-150803

Gerelateerde berichten