Ontwerpbesluit op aanvraag voor het opsplitsen van de woning in 2 aparte woningen op het perceel Zwarteweg 12A in Dalfsen

DeDalfsengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Ontwerpbesluit op aanvraag voor het opsplitsen van de woning in 2 aparte woningen op het perceel Zwarteweg 12A in Dalfsen.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Dalfsen heeft op 13 september 2021 een ontwerpbesluit genomen op de aanvraag met zaaknummer Z/21/634250 voor het opsplitsen van de woning in 2 aparte woningen op het perceel Zwarteweg 12A in Dalfsen. In het ontwerpbesluit wordt de vergunning Toegekend. Het besluit betreft de volgende activiteit(en):•het (ver)bouwen van een bouwwerk•het gebruiken van gronden of bouwwerken in strijd met een bestemmingsplanInzageHet ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken liggen op afspraak ter inzage op het gemeentehuis. De inzageperiode is 6 weken en start op 15 september 2021.ProcedureTijdens deze periode van ter inzagelegging kunt u en andere belanghebbenden schriftelijk zienswijzen indienen. U kunt uw zienswijze richten aan de eenheid Publieksdienstverlening van de gemeente Dalfsen, Postbus 35, 7720 AA DALFSEN. Ook kunt u mondeling uw zienswijze indienen.Wij willen u erop wijzen dat u alleen beroep tegen de uiteindelijke beschikking kunt indienen wanneer u binnen de genoemde termijn uw zienswijze naar voren heeft gebracht.InformatieVoor informatie, vragen of voor het maken van een afspraak voor het inzien van de aanvraag kunt u contact opnemen met de eenheid Publieksdienstverlening, via het algemene emailadres: gemeente@dalfsen.nl. Het maken van een afspraak via https://afspraken.dalfsen.nl is vooralsnog niet mogelijk.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2021.

Dit artikel verscheen op deDalfsengids.nl op 10-05-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Dalfsen, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deDalfsengids.nl
Redactie deDalfsengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen dedalfsen
  2. gmb-2021-313926

Gerelateerde berichten