Aanvraag omgevingsvergunning voor het bouwen van een werktuigenberging bij Veldweg 8, 7722TW Dalfsen

DeDalfsengids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Aanvraag omgevingsvergunning voor het bouwen van een werktuigenberging bij Veldweg 8, 7722TW Dalfsen.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Op 21-12-2023 heeft het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Dalfsen onderstaande aanvraag ontvangen: Kenmerk: Z/23/712166 Verzenddatum besluit: Locatie: Veldweg 8, 7722TW Dalfsen Projectomschrijving: het bouwen van een werktuigenberging Procedure Afhankelijk van de aangevraagde activiteiten is de reguliere of de uitgebreide voorbereidingsprocedure van toepassing: • de reguliere procedure met een beslistermijn van maximaal 8 weken of; • de uniforme openbare voorbereidingsprocedure met een beslistermijn van maximaal 6 maanden. De beslistermijn kan eventueel met een termijn van zes weken worden verlengd. Tijdens de behandeling van de aanvraag kunnen de procedure en de beslistermijn worden aangepast. Voor informatie, vragen of voor het maken van een afspraak voor het inzien van de aanvraag kunt u contact opnemen met het Team Ruimtelijke Kwaliteit, telefoonnummer 14 0529. Ook kunt u een afspraak maken via https://afspraken.dalfsen.nl/

 

Onderwerp: bouwvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deDalfsengids.nl op 25-01-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Dalfsen, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deDalfsengids.nl
Redactie deDalfsengids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Dalfsen
  2. e7d7dd1aee65a38db0be8d2ac150b495

Gerelateerde berichten