Zwakenberg Eten & Drinken

Zwakenberg Eten & Drinken is een Cafetaria gelegen aan Kerkstraat 1 in Lemelerveld.

Meer informatie over Zwakenberg Eten & Drinken in Lemelerveld

In onze gezellige cafetaria kunt u genieten van een breed assortiment aan heerlijke gerechten. Van een simpele patat met een snack, tot een luxe belegd broodje, een maaltijdsalade of zelfs een compleet menu. De cafetaria heeft genoeg ruimte voor 32 gasten en heeft ook een terras met 56 zitplaatsen, waarvan 24 overdekt. In de zomermaanden kunt u ook genieten van softijs, sorbet of een sundea. Bij Chef Catering zorgen we ervoor dat u altijd iets lekkers kunt vinden om van te genieten!

Wil je weten wat Zwakenberg Eten & Drinken verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Zwakenberg Eten & Drinken of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Zwakenberg Eten & Drinken? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zwakenberg Eten & Drinken het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Zwakenberg Eten & Drinken reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Zwakenberg Eten & Drinken

Bezoekers bekeken ook