Winkies Kinderdagverblijf

Winkies Kinderdagverblijf is een Kinderdagopvang gelegen aan Burg, Burgemeester Mulderlaan 2 in Nieuwleusen.

Meer informatie over Winkies Kinderdagverblijf in Nieuwleusen

Welkom bij Kinderdagverblijf Winkies! Momenteel wordt er hard gewerkt aan onze nieuwe website, maar u kunt nog steeds direct contact met ons opnemen via het telefoonnummer 06 394 51517. Bent u geïnteresseerd in een rondleiding? We hebben vestigingen in Hardenberg en Nieuwleusen. Jaarlijks voert de GGD inspecties uit op onze kinderdagverblijven en publiceert de bevindingen in een rapport. Dit rapport wordt besproken met de oudercommissie en zij ontvangen ook een exemplaar. De inspectierapporten zijn digitaal beschikbaar in pdf-formaat op onze website.

Wil je weten wat Winkies Kinderdagverblijf verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Winkies Kinderdagverblijf of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Winkies Kinderdagverblijf? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Winkies Kinderdagverblijf het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Winkies Kinderdagverblijf reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Winkies Kinderdagverblijf

Bezoekers bekeken ook