Wijnstaete

Wijnstaete is een Bed & Breakfast gelegen aan Vilstersedijk 13 in Lemelerveld.

Meer informatie over Wijnstaete in Lemelerveld

B&B De Wijnstaete is een middelgrote bed & breakfast, gelegen in een wijngaard net buiten het dorp Lemelerveld. Ze hebben vier kamers met elk een eigen karakter, evenals een vrijstaand vakantiehuisje voor 2-4 personen en een groter huisje tussen Lemelerveld en Heino. De gasten kunnen genieten van een uitgebreid streekontbijt en dineren aan de lange tafels binnen en buiten, barbecueën onder de hooiberg of een high-wine ervaren in het proeflokaal. De B&B ligt op de grens van het Vechtdal en Salland, op een half uur rijden van de Hanzesteden Zwolle en Deventer en vlakbij toeristische plaatsen zoals Ommen, Dalfsen en Heino. Op het terrein van De Wijnstaete verbouwen ze op natuurvriendelijke wijze verschillende soorten druiven waarvan ze hun eigen wijn maken. De wijnen worden geserveerd tijdens de diners en zijn ook te koop. Er is ook een agenda beschikbaar waarop activiteiten worden vermeld, zoals live muziek op 25 juni.

Wil je weten wat Wijnstaete verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wijnstaete of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wijnstaete? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wijnstaete het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Wijnstaete reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wijnstaete

Bezoekers bekeken ook