Wienen Autotechniek

Wienen Autotechniek is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Wannestraat 2 in Dalfsen.

Meer informatie over Wienen Autotechniek in Dalfsen

In 1978 hebben Gerrit en Jannie Wienen het autobedrijf van Praneda in Ommen overgenomen. Ze hebben jarenlang vrachtwagens gerepareerd en verkocht, voornamelijk van het merk Tatra. Na een jaar verhuisden ze naar de Goldkampstraat in Dalfsen. In 1992 begonnen Wiljo en Regien ook mee te werken op deze locatie en breidden ze het bedrijf uit met de reparatie en verkoop van personenauto's. Ze plaatsten ook de eerste rolborstelwasserette in Dalfsen. In 1997 begonnen ze ook een kraanverhuurbedrijf, wat een mooie toevoeging was en nu een mooie uitdaging is. Het bedrijf heeft momenteel 9 medewerkers. Je kunt contact met hen opnemen via de contactgegevens op hun website.

Wil je weten wat Wienen Autotechniek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wienen Autotechniek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wienen Autotechniek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wienen Autotechniek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Wienen Autotechniek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wienen Autotechniek

Bezoekers bekeken ook