Wereldwinkel Dalfsen

Wereldwinkel Dalfsen is een gelegen aan Emmastraat 20 in Dalfsen.

Meer informatie over Wereldwinkel Dalfsen in Dalfsen

In de Wereldwinkel in Dalfsen worden verschillende producten verkocht, zoals etenswaren, boeken, kaarten en kunstwerken. De winkel deelt de ruimte met de modewinkel SARI FAIR FASHION, die duurzame kleding en accessoires verkoopt. Het doel van de Wereldwinkel is om producten te verkopen die afkomstig zijn uit kansarme gebieden in ontwikkelingslanden, zodat de producenten daar een zelfstandig bestaan kunnen opbouwen. De vereniging achter de winkel bestaat uit ongeveer 30 leden die zich vrijwillig inzetten om de producten op een goede manier te presenteren. De winkel is geopend op dinsdag tot en met zaterdag, en is gesloten op zondag en maandag.

Wil je weten wat Wereldwinkel Dalfsen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wereldwinkel Dalfsen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wereldwinkel Dalfsen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wereldwinkel Dalfsen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Wereldwinkel Dalfsen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wereldwinkel Dalfsen

Bezoekers bekeken ook