Volleybalvereniging Flash

Volleybalvereniging Flash is een Volleybalclub gelegen aan Kon. Julianalaan 10 in Nieuwleusen.

Meer informatie over Volleybalvereniging Flash in Nieuwleusen

Kom ook volleybal spelen bij onze club! De heren van Flash Nieuwleusen hebben weer een wedstrijd gespeeld na een weekend rust. Deze keer vond de wedstrijd plaats op een vrijdagavond in Haren. In Noord Uganda zijn oude volleybalshirts uitgedeeld door st Otuke en nu zijn ze daar weer om te helpen bij een medische outreach. Flash Nieuwleusen Heren 1 speelde tegen Animo '68 Heren 1 en beide teams staan keurig voor in het klassement. De heren van Flash Nieuwleusen hadden enkele blessures en moesten daarom jongens van de belofte laten spelen. Flash Nieuwleusen D2 won de eerste thuiswedstrijd van het seizoen tegen Voorsterslag D1.

Wil je weten wat Volleybalvereniging Flash verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Volleybalvereniging Flash of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Volleybalvereniging Flash? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Volleybalvereniging Flash het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Volleybalvereniging Flash reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Volleybalvereniging Flash

Bezoekers bekeken ook