Voetbalvereniging USV

Voetbalvereniging USV is een Voetbalclub gelegen aan Kon. Julianalaan 71 in Nieuwleusen.

Meer informatie over Voetbalvereniging USV in Nieuwleusen

USV 1 had vanmiddag een wedstrijd gepland staan tegen Weiteveense Boys, maar deze is helaas afgelast. Na het vrije weekend gaat USV zondag op bezoek bij Weiteveense Boys, waar beide ploegen een overwinning goed kunnen gebruiken. Op vrijdagavond 24 november wordt er een voetbalquiz georganiseerd in het clubgebouw van USV, waar voetballiefhebbers aan kunnen deelnemen. Daarnaast worden alle leden uitgenodigd om deel te nemen aan de Algemene Ledenvergadering van de Supportersvereniging USV op maandag 20 november. Ook vindt er op maandag 13 november een Algemene Ledenvergadering plaats voor USV om 19:30 uur.

Wil je weten wat Voetbalvereniging USV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Voetbalvereniging USV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Voetbalvereniging USV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging USV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Voetbalvereniging USV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Voetbalvereniging USV

Bezoekers bekeken ook