Voetbalvereniging "Lemelerveld"

Voetbalvereniging "Lemelerveld" is een Voetbalclub gelegen aan Verbindingsweg 1C in Lemelerveld.

Meer informatie over Voetbalvereniging "Lemelerveld" in Lemelerveld

Lemelerveld heeft een moeilijke wedstrijd gehad tegen WVV '34 in Hengevelde, waarbij WVV '34 verdiend op 1-0 voorsprong kwam. Ook het vrouwenelftal van Lemelerveld heeft een nederlaag geleden. Het bekertoernooi is voor Lemelerveld voorbij nadat ze met 3-0 hebben verloren van Zwolsche Boys. Aankomende zondag speelt Lemelerveld een uitduel tegen WVV '34. Daarnaast worden er verschillende activiteiten georganiseerd, zoals een commissie avond, een zaalmixtoernooi en de seizoensafsluiting voor de jeugd. Het bezoekadres van Voetbalvereniging Lemelerveld is Verbindingsweg 1C, 8151 PP Lemelerveld.

Wil je weten wat Voetbalvereniging "Lemelerveld" verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Voetbalvereniging "Lemelerveld" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Voetbalvereniging "Lemelerveld"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging "Lemelerveld" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Voetbalvereniging "Lemelerveld" reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Voetbalvereniging “Lemelerveld”

Bezoekers bekeken ook