Vitalogica

Vitalogica is een Supermarkt gelegen aan Kerkstraat 6-A in Lemelerveld.

Meer informatie over Vitalogica in Lemelerveld

Vitalogica houdt zich al 25 jaar bezig met de gezondheid van mens en dier. Ze bieden een breed scala aan enzymen en sporenelementen om het gebrek aan bepaalde voedingsstoffen in de voedselketen aan te vullen. Daarnaast richt Vitalogica zich op schoon water om de bodem nieuw leven in te blazen en het welzijn van mens, dier en plant te verbeteren. De producten van Vitalogica zijn verdeeld in vier groepen en zijn te vinden in hun webshop. Verder bieden ze ook kennis en achtergronden over onderwerpen zoals optimale lichamelijke gezondheid, glutenallergie, de gevolgen van het dragen van mondkapjes en ontgiften met natuurlijke producten. Ten slotte worden er ook aanbevelingen gegeven van verschillende experts op het gebied van gezondheid en water.

Wil je weten wat Vitalogica verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vitalogica of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vitalogica? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vitalogica het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Vitalogica reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vitalogica

Bezoekers bekeken ook