Visspeciaalzaak Dalfijn

Visspeciaalzaak Dalfijn is een Viswinkel gelegen aan Kerkplein 1 in Dalfsen.

Meer informatie over Visspeciaalzaak Dalfijn in Dalfsen

Welkom bij Visspeciaalzaak Dalfijn, waar ze dagelijks verse vis aanbieden die ze zelf ophalen bij een groothandel in Spakenburg. Ze ontwikkelen ook graag nieuwe producten en zijn blij met de positieve reacties daarop. In de winkel is er een bar en terras waar klanten kunnen genieten van hun vis. Naast verse, gebakken en gerookte vis verkopen ze ook zelfgemaakte producten zoals wraps, salades en kant-en-klaar maaltijden. Gert-Jan Beekhuis, eigenaar van de visspeciaalzaak, is trots op de Hollandse Nieuwe die hij verkoopt en klanten zijn enthousiast over de smaak. Het volledige gesprek met Gert-Jan is te vinden op de website van Vechtdal TV.

Wil je weten wat Visspeciaalzaak Dalfijn verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Visspeciaalzaak Dalfijn of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Visspeciaalzaak Dalfijn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Visspeciaalzaak Dalfijn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Visspeciaalzaak Dalfijn reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Visspeciaalzaak Dalfijn

Bezoekers bekeken ook