Vegro Uitleenpunt

Vegro Uitleenpunt is een Thuiszorg gelegen aan Kalkovenweg 18 in Nieuwleusen.

Meer informatie over Vegro Uitleenpunt in Nieuwleusen

In Nieuwleusen is er een uitleenpunt van Vegro waar mensen terecht kunnen voor het lenen van hulpmiddelen. Vegro stuurt regelmatig nieuwsbrieven waarin ze hun acties, nieuwtjes en ontwikkelingen delen. Ze hebben een hoge klanttevredenheid, want 94% van de klanten beveelt Vegro aan. Op de website van Vegro zijn er verschillende categorieën te vinden waar mensen hulpmiddelen kunnen vinden, en er is ook een klantenservice beschikbaar. Vegro is een bedrijf dat zich richt op het ondersteunen en helpen van mensen met hulpmiddelen.

Wil je weten wat Vegro Uitleenpunt verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vegro Uitleenpunt of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vegro Uitleenpunt? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vegro Uitleenpunt het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Vegro Uitleenpunt reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vegro Uitleenpunt

Bezoekers bekeken ook