VanWijk-Bikeservices

VanWijk-Bikeservices is een Fietsverhuur gelegen aan Oosterveen 42 in Nieuwleusen.

Meer informatie over VanWijk-Bikeservices in Nieuwleusen

Van Wijk Bikeservices biedt een ruim assortiment aan kwaliteitsfietsen. Je kunt eenvoudig een fiets en accessoires kiezen en het aanvraagformulier invullen met je persoonlijke gegevens en gewenste datum en tijd. Vervolgens bekijkt het bedrijf de beschikbaarheid en neemt contact met je op. De fietsen worden geleverd met een grote capaciteit accu, waardoor je tot 80 kilometer per acculading met elektrische motorondersteuning kunt afleggen. Er is ook een Explorer tandem beschikbaar zonder ondersteuning voor de sportievelingen. Als je meerdere dagen de fiets wilt gebruiken, wordt er een lader meegeleverd. Daarnaast biedt Van Wijk Bikeservices ook accessoires zoals een regenhuif, peuterstoel of maxi cosi houder. Tot slot kun je bij hen ook tips en fietsroutes bekijken en contact opnemen via het contactformulier.

Wil je weten wat VanWijk-Bikeservices verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van VanWijk-Bikeservices of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij VanWijk-Bikeservices? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je VanWijk-Bikeservices het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar VanWijk-Bikeservices reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. VanWijk-Bikeservices

Bezoekers bekeken ook