Van Zoelen Fotografie

Van Zoelen Fotografie is een Fotograaf gelegen aan Westeinde 53 in Dalfsen.

Meer informatie over Van Zoelen Fotografie in Dalfsen

Op dit moment geniet ik van mijn zwangerschapsverlof en dat betekent dat ik in de maanden oktober, november en december geen fotoshoots doe. Maar als je een shoot wilt boeken in januari of daarna, kun je me gerust een berichtje sturen en dan bespreken we de mogelijkheden. Mijn naam is Judith Armande van Zoelen en ik ben dol op fotografie. Ik heb een knusse studio tussen Dalfsen en Nieuwleusen waar ik graag newbornshoots, cakesmashes en studioshoots doe, maar ik fotografeer ook graag buiten. Bij veel van de pakketten die ik aanbied zit een harmonica album cadeau, maar je kunt deze ook upgraden naar een mini of luxe album, of ze zelfs los bestellen. Ik ontwerp met liefde een album voor jullie, zodat de foto's van jullie fotoshoot direct vereeuwigd worden. Daarnaast kondig ik ook nog aan dat er in 2023 prijswijzigingen zullen zijn en dat ik nieuwe All Black Mini Shoots en All Black Studio Shoots aanbied. Bij deze shoots maak ik foto's van jullie op een zwarte achtergrond en de dresscode is, je raadt het al, zwart! Je hoeft dus niet na te denken over welke kleding bij elkaar past, want zwart past altijd. Mocht je contact met me willen opnemen, dan kun je me bereiken via de gegevens op mijn website.

Wil je weten wat Van Zoelen Fotografie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Van Zoelen Fotografie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Van Zoelen Fotografie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Van Zoelen Fotografie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Van Zoelen Fotografie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Van Zoelen Fotografie

Bezoekers bekeken ook