Uw Slager Manenschijn

Uw Slager Manenschijn is een Slagerij gelegen aan Kroonplein 10 in Lemelerveld.

Meer informatie over Uw Slager Manenschijn in Lemelerveld

Slagerij Manenschijn gaat sluiten per 30 december 2023. Erik Manenschijn heeft besloten om na bijna 30 jaar zijn eigen slagerij in Lemelerveld te sluiten. Hij begon op zijn 15e in het slagersvak en heeft jarenlang met zijn ouders en later met Bennie Ekkel samengewerkt. Sinds 2013 runt hij de slagerij alleen. Het bedrijf is gestart door zijn vader in 1979 aan de Dorpsstraat en later zijn ze naar de Kerkstraat verhuisd. Erik heeft nu alweer 23 jaar een mooie locatie op het Kroonplein. Hij geniet nog steeds van het slagersvak, maar het ondernemerschap brengt veel uitdagingen met zich mee. Het vinden en behouden van personeel blijkt moeilijk te zijn en jongeren kiezen steeds minder voor een ambachtelijk beroep. Erik merkt dat hij steeds meer tijd en energie moet besteden aan randzaken in plaats van het slager zijn. Hij heeft besloten dat er nog andere leuke en belangrijke dingen in het leven zijn en wil ook tijd hebben om van het leven te genieten. Hij weet nog niet wat de toekomst brengt, maar kijkt uit naar deze verandering en nieuwe uitdaging. Tot aan de laatste dag blijft Slagerij Manenschijn klaarstaan voor hun trouwe klanten en kunnen spaar- en cadeaukaarten tot uiterlijk 30 december 2023 ingeleverd worden.

Wil je weten wat Uw Slager Manenschijn verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Uw Slager Manenschijn of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Uw Slager Manenschijn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Uw Slager Manenschijn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Uw Slager Manenschijn reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Uw Slager Manenschijn

Bezoekers bekeken ook