Trefkoele+

Trefkoele+ is een Cultureel centrum gelegen aan Ruigedoornstraat 108 in Dalfsen.

Meer informatie over Trefkoele+ in Dalfsen

De bibliotheek in Dalfsen is op zoek naar een medewerker publieksservice voor 22 uur per week. Ook worden er basistrainingen aangeboden voor taalvrijwilligers die anderen willen helpen met hun taalvaardigheid. Daarnaast is er een vaccinatie tegen corona mogelijk op afspraak in Trefkoele+. Verder worden er rijbewijskeuringen aangeboden voor mensen van 75 jaar of ouder, en is er een open les Muziek op Schoot op vrijdag 13 oktober. Op zaterdag 7 oktober is er de Dag van de Wilsverklaring met een informatiepunt en gratis lezing. De kunstmarkt in Trefkoele+ vindt plaats op zondagmiddag 10 december en er wordt ook gezocht naar deelnemers voor Positief Gezond Dalfsen op vrijdag 5 januari. Theater de Stoomfabriek heeft een samenwerking met het kulturhus en organiseert op zaterdag 25 november een tribute aan Amy Winehouse.

Wil je weten wat Trefkoele+ verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Trefkoele+ of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Trefkoele+? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Trefkoele+ het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Trefkoele+ reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Trefkoele+

Bezoekers bekeken ook