TotalHealthSport

TotalHealthSport is een Sportschool gelegen aan Burgemeester Baron van Dedemstraat 12 in Nieuwleusen.

Meer informatie over TotalHealthSport in Nieuwleusen

TotalHealth is een sportschool waar je terecht kunt voor krachttraining, conditietraining en welzijnsprogramma's. Ze bieden persoonlijke begeleiding en voedingsadvies. Daarnaast hebben ze verschillende groepslessen, zoals parcour en spinning. TotalHealth heeft 9 groepslessen en 3 trainers. Ze hebben verschillende abonnementsvormen, zoals een jeugdabonnement en een abonnement voor sportverenigingen. De sportschool is gevestigd in Nieuwleusen en is geopend van 8:30 tot 22:00 uur.

Wil je weten wat TotalHealthSport verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van TotalHealthSport of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij TotalHealthSport? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je TotalHealthSport het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar TotalHealthSport reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. TotalHealthSport

Bezoekers bekeken ook