Tennisvereniging 't Melkhuussie

Tennisvereniging 't Melkhuussie is een Tennisvereniging gelegen aan Kerkstraat 24 in Dalfsen.

Meer informatie over Tennisvereniging 't Melkhuussie in Dalfsen

Tennisvereniging 't Melkhuussie is opgericht in 1995 en heeft momenteel ongeveer 125 leden. Ze doen mee aan de "Vul de kas" actie van Jumbo Kamphuis, waarbij leden boodschappen kunnen doen bij Jumbo en zo geld kunnen verdienen voor de vereniging. Verder is er uitleg gegeven over het reserveren van tennisbanen en is er een goed bezocht openings brunchtoernooi georganiseerd. Tot slot is er aangekondigd dat er op 29 december een oliebollentoss zal plaatsvinden. Nieuwe leden zijn altijd welkom en voor meer informatie kunnen ze terecht bij de ledenadministratie.

Wil je weten wat Tennisvereniging 't Melkhuussie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tennisvereniging 't Melkhuussie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tennisvereniging 't Melkhuussie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tennisvereniging 't Melkhuussie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Tennisvereniging 't Melkhuussie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tennisvereniging ’t Melkhuussie

Bezoekers bekeken ook