Tennisvereniging "Lemelerveld"

Tennisvereniging "Lemelerveld" is een Tennisvereniging gelegen aan Verbindingsweg 2-B in Lemelerveld.

Meer informatie over Tennisvereniging "Lemelerveld" in Lemelerveld

Tennisvereniging Lemelerveld is een gezellige club met vijf kunstgrasbanen die het hele jaar door bespeeld kunnen worden, zolang er geen opdooi is. Het park is rustig gelegen en heeft een mini-tennisbaan, oefenkooi en speeltuin. Vanuit het clubgebouw met terras en overkapping heb je goed zicht op de banen. Je kunt lid worden van TV Lemelerveld en zo vaak komen tennissen als je wilt. Je bent vrij om deel te nemen aan lessen, toernooien en andere activiteiten. Voor vragen of aanmeldingen kun je contact opnemen met de voorzitter. Daarnaast is het ook mogelijk om zonder lidmaatschap een tennisbaan te huren via KNLTB Meet & Play.

Wil je weten wat Tennisvereniging "Lemelerveld" verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tennisvereniging "Lemelerveld" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tennisvereniging "Lemelerveld"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tennisvereniging "Lemelerveld" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Tennisvereniging "Lemelerveld" reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tennisvereniging “Lemelerveld”

Bezoekers bekeken ook