Tandarts Lemelerveld

Tandarts Lemelerveld is een Tandarts gelegen aan Kroonplein 2a in Lemelerveld.

Meer informatie over Tandarts Lemelerveld in Lemelerveld

Tandartsenpraktijk Overijssel biedt tandheelkundige hulp aan gezinnen in Heino en Lemelerveld. De praktijken hebben ruime openingstijden en zijn goed bereikbaar. Ze werken met moderne apparatuur en technieken om de mondgezondheid van patiënten te optimaliseren. Behandelingen die zij aanbieden zijn onder andere het trekken van tanden, halfjaarlijkse gebitscontroles, verdoving bij de tandarts, preventie van tandvleesontstekingen, behandeling van tandletsel en ongevallen, angstbehandeling, cosmetische tandheelkunde, implantaten, orthodontie, tanden bleken, gebitsreiniging, behandeling van parodontitis, cariës en vullingen, en het maken van röntgenfoto's. Daarnaast kan men binnenkort een virtuele tour maken door de praktijken en kennismaken met het team. Als men geen tandarts heeft of wilt overstappen, kan men online inschrijven. De openingstijden van de tandartspraktijken in Lemelerveld en Heino zijn te vinden op de website.

Wil je weten wat Tandarts Lemelerveld verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tandarts Lemelerveld of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tandarts Lemelerveld? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tandarts Lemelerveld het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Tandarts Lemelerveld reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tandarts Lemelerveld

Bezoekers bekeken ook