Tammeling Autotechniek

Tammeling Autotechniek is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Schoolstraat 9 in Dalfsen.

Meer informatie over Tammeling Autotechniek in Dalfsen

Tammeling Autotechniek is een universele garage die met passie werkt aan auto's van alle merken. Hoewel ze gespecialiseerd zijn in Saab-auto's, kunnen ze ook onderhoud, reparaties, APK-keuringen en de aankoop van gebruikte auto's voor alle merken verzorgen. Ze bieden persoonlijke aandacht en streven naar klanttevredenheid en vakmanschap. Als u op zoek bent naar een gebruikte auto, kunt u hun huidige voorraad bekijken of zij kunnen u helpen zoeken naar de perfecte auto. Ze herinneren u er ook aan om een afspraak te maken voor de APK-keuring van uw auto als deze binnen 2 maanden verloopt. De eigenaar van de garage heeft altijd al een passie gehad voor auto's en heeft nu zijn droom waargemaakt met Tammeling Autotechniek. U kunt contact met hen opnemen voor vragen, een afspraak of om langs te komen in de garage. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 07.30 tot 17.00 uur, op zaterdag op afspraak en op zondag zijn ze gesloten.

Wil je weten wat Tammeling Autotechniek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tammeling Autotechniek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tammeling Autotechniek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tammeling Autotechniek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Tammeling Autotechniek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tammeling Autotechniek

Bezoekers bekeken ook