Takt2Aero

Takt2Aero is een Museum gelegen aan Dedemsweg 14 in Dalfsen.

Meer informatie over Takt2Aero in Dalfsen

In het SAAB-museum zijn verschillende modellen te bezichtigen, waaronder de 2-Takt en Aero uitvoering. Het automerk begon na de Tweede Wereldoorlog met een kleine gezinsauto die werd aangedreven door een betrouwbare 2-takt 2-cilinder motor. In de loop der jaren groeide het merk uit tot een bekend automerk met snelle en veilige auto's, waaronder de Aero uitvoering. Het museum heeft ook de naam "Takt2Aero", wat verwijst naar de belangrijke begrippen binnen de SAAB wereld. Het museum is niet zomaar vernoemd, aangezien SAAB een geschiedenis heeft in de vliegtuigindustrie.

Wil je weten wat Takt2Aero verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Takt2Aero of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Takt2Aero? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Takt2Aero het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Takt2Aero reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Takt2Aero

Bezoekers bekeken ook