T KNIPHUYS 16

T KNIPHUYS 16 is een Kapper gelegen aan Emmastraat 16 in Dalfsen.

Meer informatie over T KNIPHUYS 16 in Dalfsen

Bij kapsalon 't Kniphuys 16 in Dalfsen kunt u terecht voor diverse behandelingen, zoals wassen, knippen, föhnen, kleuren, permanenten en gebruik van de zonnebank. De openingstijden zijn op dinsdag tot en met zaterdag, waarbij er ook avondafspraken mogelijk zijn op donderdag en vrijdag. Het is ook mogelijk om online een afspraak te maken. Het adres van de kapsalon is Emmastraat 16 in Dalfsen. Daarnaast is de salon op zoek naar een gemotiveerde en ervaren kapster. Meer informatie is te verkrijgen door te bellen naar 0529-434465 of een mail te sturen naar info@kniphuys16.nl.

Wil je weten wat T KNIPHUYS 16 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van T KNIPHUYS 16 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij T KNIPHUYS 16? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je T KNIPHUYS 16 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar T KNIPHUYS 16 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. T KNIPHUYS 16

Bezoekers bekeken ook