Stichting Vrienden van de Grote Kerk

Stichting Vrienden van de Grote Kerk is een Katholieke kerk gelegen aan Kerkplein 22 in Dalfsen.

Meer informatie over Stichting Vrienden van de Grote Kerk in Dalfsen

De Stichting Vrienden van de Grote Kerk zet zich in voor het behoud van dit historisch gebouw in Dalfsen. Op hun website vind je informatie over de kerk en het Holtgräve-orgel, maar ook hoe je hun werk kunt steunen en welke activiteiten er gepland zijn. Daarnaast is het mogelijk om de Grote Kerk virtueel te bezichtigen. De stichting roept de hele Dalfser samenleving op om mee te helpen.

Wil je weten wat Stichting Vrienden van de Grote Kerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stichting Vrienden van de Grote Kerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stichting Vrienden van de Grote Kerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Vrienden van de Grote Kerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Stichting Vrienden van de Grote Kerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stichting Vrienden van de Grote Kerk

Bezoekers bekeken ook