Stichting Catent

Stichting Catent is een Kerk gelegen aan Van Ittersumstraat 7 in Dalfsen.

Meer informatie over Stichting Catent in Dalfsen

De Polhaar is een katholieke basisschool in Dalfsen. De school heeft als doel om de leerlingen wereldwijs te maken en wil graag dat er aandacht is voor samenwerking. Ook hecht de school veel waarde aan identiteit, milieu en duurzaamheid. De school heeft zowel een hoofdvestiging als een dislocatie. Als je nieuwsgierig bent naar de school en de manier van lesgeven, kun je een kijkje komen nemen en de sfeer proeven. Neem gerust contact op met Ellen Zwakenberg, de directeur, om een kennismakingsgesprek te plannen.

Wil je weten wat Stichting Catent verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stichting Catent of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stichting Catent? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Catent het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Stichting Catent reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stichting Catent

Bezoekers bekeken ook