Sprankel! Basisschool en kinderopvang

Sprankel! Basisschool en kinderopvang is een Basisschool gelegen aan Pr. Margrietstraat 6 in Lemelerveld.

Meer informatie over Sprankel! Basisschool en kinderopvang in Lemelerveld

Sprankel! is een school voor basisonderwijs en kinderopvang. Ze streven ernaar open te staan voor elkaar en elkaars opvattingen, en bieden de kinderen een fijne leeromgeving waarin ze kunnen spelen, praten, werken en vieren. Het doel is om de kinderen intensief te begeleiden in hun ontwikkeling en hen met plezier te laten leren. Ze willen een veilige omgeving creëren waarin de kinderen hun talenten kunnen ontwikkelen. Daarnaast is er nieuws over de Kinderboekenweek met als thema 'Bij mij thuis'. Ook wordt er vermeld dat kinderen vanaf 27 september langs de deuren zullen gaan met kinderpostzegels en andere producten. Verder wordt er informatie gegeven over het ouderportaal van Parnassys, waar ouders de gegevens van hun kind kunnen inzien en wijzigen, en de voortgang van hun kind op de methodetoetsen kunnen volgen.

Wil je weten wat Sprankel! Basisschool en kinderopvang verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sprankel! Basisschool en kinderopvang of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sprankel! Basisschool en kinderopvang? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sprankel! Basisschool en kinderopvang het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Sprankel! Basisschool en kinderopvang reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sprankel! Basisschool en kinderopvang

Bezoekers bekeken ook