sportpas.nl

sportpas.nl is een Onderzoeksinstituut gelegen aan Kerkplein 30 in Dalfsen.

Meer informatie over sportpas.nl in Dalfsen

Sportpas.nl | Cultuurpas.nl is een platform dat lokale activiteiten op het gebied van sport, bewegen en cultuur samenbrengt. Het is een makkelijke en veilige manier om deelnemers in te schrijven voor deze activiteiten en wordt veel gebruikt in de uitwerking van lokale sportakkoorden. Op het platform zijn er 140.158 enthousiaste deelnemers, 201.896 inschrijvingen en 682 activiteiten te vinden. Daarnaast zijn er op sportgids.nl 20.988 accommodaties en beweegvoorzieningen te vinden. Sportpas biedt ook andere handige tools, zoals de Sportkeuzewijzer en de Cultuurkeuzewijzer, waarmee je een sport of cultuurdiscipline kunt vinden die bij je past. Op de website vind je ook informatie voor gemeenten, (sport)aanbieders, scholen en andere geïnteresseerden. Voor vragen kun je contact opnemen met de helpdesk via telefoonnummer (0529) 760 009 of e-mailadres helpdesk@sportpas.nl. Het doel van Sportpas.nl is om goede informatie, gerichte voorlichting en laagdrempelige kennismaking te bieden op het gebied van sport en cultuur, wat uiteindelijk bijdraagt aan structurele sport- en cultuurdeelname. Het platform wordt ook ingezet bij lokale sportakkoorden en de interventie Kies je Sport | Kies je Cultuur. Sportpas.nl streeft naar structurele sportdeelname en ziet de gemeente als belangrijke coördinator en beheerder van het project. Het platform biedt ook de mogelijkheid om zonder lidmaatschap van een reguliere club structure.

Wil je weten wat sportpas.nl verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van sportpas.nl of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij sportpas.nl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je sportpas.nl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar sportpas.nl reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. sportpas.nl

Bezoekers bekeken ook