Soesjes Met Slagroom

Soesjes Met Slagroom is een Winkel gelegen aan Meesterserf 19 in Dalfsen.

Meer informatie over Soesjes Met Slagroom in Dalfsen

Soesjes Met Slagroom is een theater voor het jonge kind en biedt verschillende interactieve voorstellingen en workshops aan voor peuters, kleuters en kinderen uit het speciaal basisonderwijs. Bob, eigenlijk Floris Meerveld, is een ervaren theatermaker die gespecialiseerd is in spelen voor jonge kinderen. Hij bespeelt meerdere instrumenten en kan goed inspelen op de reacties van de kinderen. Bob en Beer zijn de hoofdpersonages in verschillende vaste voorstellingen, zoals "Zing mee met Bob en Beer!", "Bob en Beer maken muziek!", "Met Bob op reis!" en "Met Bob en Beer naar het circus!". Deze voorstellingen zijn interactief, muzikaal en grappig, en nodigen de kinderen uit om actief mee te doen. Soesjes Met Slagroom staat bekend om hun aandacht, liefdevol contact en vrolijkheid tijdens de voorstellingen. Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen met Floris Meerveld via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Soesjes Met Slagroom verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Soesjes Met Slagroom of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Soesjes Met Slagroom? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Soesjes Met Slagroom het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Soesjes Met Slagroom reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Soesjes Met Slagroom

Bezoekers bekeken ook