Snoet en voet

Snoet en voet is een Schoonheidssalon gelegen aan Kerkstraat 8 in Dalfsen.

Meer informatie over Snoet en voet in Dalfsen

Welkom bij Snoet en Voet, een salon waar de Snoet en Voet centraal staan. De oprichtster, Iris, is al 15 jaar werkzaam als pedicure met specialisaties in reuma en diabetes. Daarnaast is ze sinds 2018 ook afgestudeerd schoonheidsspecialist. Ze geniet van de afwisseling tussen medische en schoonheidsbehandelingen. Op de website van Snoet en Voet kun je meer informatie vinden over de verschillende behandelingen, van pedicure tot scrub, pakking, voetmassage, nagellak en het verven van wenkbrauwen en wimpers. Ook biedt Snoet en Voet een heerlijk Luxe Snoetje aan, inclusief masker en dieptereiniging van de huid met massage. Voor een afspraak kun je contact opnemen met Snoet en Voet. Kom langs en laat je verwennen bij Snoet en Voet in Zwolle.

Wil je weten wat Snoet en voet verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Snoet en voet of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Snoet en voet? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Snoet en voet het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Snoet en voet reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Snoet en voet

Bezoekers bekeken ook