Smurfplanet

Smurfplanet is een Peuterspeelzalen gelegen aan Achter de Molen in Hoonhorst.

Meer informatie over Smurfplanet in Hoonhorst

Smurfplanet is een peuteropvang en buitenschoolse opvang gevestigd in Hoonhorst en Lierderholthuis. Als u vragen heeft over aanmelden, plaatsing of andere zaken, kunt u contact opnemen met Mariette ten Hof via info@smurfplanet.nl. De locatie in Hoonhorst biedt peuteropvang en buitenschoolse opvang aan op het adres Achter de molen 14, 7722 LS Hoonhorst, telefoonnummer 06-83564183. De locatie in Liederholthuis biedt alleen buitenschoolse opvang aan op het adres Liederholthuisweg 49a, 8144 RG Liederholthuis, telefoonnummer 06-45871220. Als u uw zoon of dochter wilt inschrijven voor de peuteropvang of buitenschoolse opvang, kunt u contact opnemen via info@smurfplanet.nl.

Wil je weten wat Smurfplanet verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Smurfplanet of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Smurfplanet? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Smurfplanet het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Smurfplanet reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Smurfplanet

Bezoekers bekeken ook