Slagerij van Broekhuizen

Slagerij van Broekhuizen is een Slagerij gelegen aan Prinsenstraat 33 in Dalfsen.

Meer informatie over Slagerij van Broekhuizen in Dalfsen

Slagerij van Broekhuizen is een ambachtelijk slagersbedrijf in Dalfsen dat bekend staat om de kwaliteit van hun producten. Ze bieden een ruim assortiment aan vlees, vleeswaren en worstsoorten, allemaal bereid volgens hun eigen authentieke recepten. Ze gebruiken duurzaam kwaliteitsvlees van vee uit het Vecht- en Reestdal, wat ervoor zorgt dat hun klanten het beste en lekkerste stukje vlees krijgen. Deze focus op kwaliteit heeft hen al 16 keer Nederlands kampioen en 6 keer Europees kampioen gemaakt in de categorieën worst en vleeswaren. Binnenkort kunnen klanten via de website van Slagerij van Broekhuizen hun heerlijke worsten en andere specialiteiten bestellen via de webshop. Voor nu kunnen klanten meer informatie krijgen of een bestelling plaatsen door contact op te nemen met de winkel in Dalfsen. De winkel zelf is warm en landelijk ingericht, met een ruim assortiment en behulpzame medewerkers. Ze hebben ook een worstenmakerij waar ze meer dan 30 droge worstensoorten maken, geïnspireerd door Italiaanse recepten en met behulp van een ambachtelijk proces van zouten, roken, koken en drogen. Het resultaat is een unieke smaak. De contactgegevens van Slagerij van Broekhuizen zijn te vinden op hun website.

Wil je weten wat Slagerij van Broekhuizen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Slagerij van Broekhuizen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Slagerij van Broekhuizen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Slagerij van Broekhuizen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Slagerij van Broekhuizen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Slagerij van Broekhuizen

Bezoekers bekeken ook