Slagerij Kouwen

Slagerij Kouwen is een Slagerij gelegen aan Burgemeester Backxlaan 339 in Nieuwleusen.

Meer informatie over Slagerij Kouwen in Nieuwleusen

Slagerij Kouwen is een ambachtelijke slagerij die al sinds 1952 gevestigd is in Nieuwleusen. Vroeger gingen ze met de bakfiets langs boerderijen om spek en worst te verkopen, waarbij hun kwaliteit al bekend stond. Tegenwoordig staat kwaliteit nog steeds voorop bij Slagerij Kouwen en blijven ze trouw aan het ambacht. Ze hebben een eigen slachterij en worstmakerij waar ze veel specialiteiten maken, vaak volgens authentieke recepten. Naast vleeswaren en worst bereiden ze ook vlees voor dagelijks gebruik en voor speciale gelegenheden zoals barbecues, buffetten, fondue en gourmet. Alle producten worden bereid in hun eigen slachterij in Lemele en zijn te koop in zowel de winkels als de webshop. Klanten kunnen contact opnemen voor vragen of bestellingen.

Wil je weten wat Slagerij Kouwen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Slagerij Kouwen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Slagerij Kouwen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Slagerij Kouwen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Slagerij Kouwen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Slagerij Kouwen

Bezoekers bekeken ook