Slagerij J. de Graaf

Slagerij J. de Graaf is een Slagerij gelegen aan Meeleweg 66 in Nieuwleusen.

Meer informatie over Slagerij J. de Graaf in Nieuwleusen

Met spijt in hun hart en tranen in hun ogen hebben de eigenaren van Slagerij de Graaf aangekondigd dat ze hun winkel per 1 april 2023 zullen sluiten. Dit betekent dat het niet langer mogelijk is om bestellingen te plaatsen via hun webshop. Ze zijn ervan overtuigd dat dit de juiste beslissing is en hopen op begrip en steun van hun klanten, familie, vrienden, buren en dorpsgenoten. Op 1 april 2023 zullen de deuren van de winkel om 13:00 uur sluiten, maar tot die tijd kunnen waardebonnen nog worden ingewisseld. Ze nodigen iedereen uit om nog voor 1 april 2023 langs te komen in de winkel. Het team van Slagerij de Graaf stuurt warme groeten naar iedereen.

Wil je weten wat Slagerij J. de Graaf verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Slagerij J. de Graaf of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Slagerij J. de Graaf? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Slagerij J. de Graaf het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Slagerij J. de Graaf reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Slagerij J. de Graaf

Bezoekers bekeken ook