Schoonheidssalon RIAN

Schoonheidssalon RIAN is een Schoonheidssalon gelegen aan Klipperstraat 17 in Lemelerveld.

Meer informatie over Schoonheidssalon RIAN in Lemelerveld

Bij Schoonheidssalon Rian kun je terecht voor een gezonde en mooie huid, ongeacht je leeftijd. Het verouderingsproces kunnen we niet stoppen, maar wel vertragen. Een goede verzorging van de huid en het streven naar balans in voeding en levensstijl zijn hierbij belangrijk. Het reinigen van de huid is de eerste stap in de huidverzorging. Zelfs de duurste crèmes hebben geen effect als de huid nog onzuiverheden en dode huidcellen bevat. Daarnaast is het bevorderen van de doorbloeding met behulp van massage, peeling en/of masker van belang. Dit zorgt ervoor dat de werkstoffen in crèmes beter worden opgenomen en de huid van binnenuit wordt gevoed. Bij Schoonheidssalon Rian worden producten gebruikt van de merken Kaé, Bio-Essence en Dr.R.A.Eckstein, en de decoratieve make-up is van Colour Caramel en bevat natuurlijke ingrediënten uit de biologische landbouw. Jeugd is gelukkig omdat ze schoonheid kan zien, en iemand die deze gave behoudt, wordt nooit oud. Je kunt Schoonheidssalon Rian vinden op Klipperstraat 17 in Lemelerveld.

Wil je weten wat Schoonheidssalon RIAN verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schoonheidssalon RIAN of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schoonheidssalon RIAN? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schoonheidssalon RIAN het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Schoonheidssalon RIAN reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schoonheidssalon RIAN

Bezoekers bekeken ook