Schoonheidssalon Ingeborg

Schoonheidssalon Ingeborg is een Schoonheidssalon gelegen aan Punterstraat 7 in Lemelerveld.

Meer informatie over Schoonheidssalon Ingeborg in Lemelerveld

Met ingang van vandaag, 5 mei 2023, stopt Salon Ingeborg met het aanbieden van behandelingen. Na het afgelopen jaar is het voor Ingeborg duidelijk geworden dat het tijd is om met pensioen te gaan. Cadeaubonnen voor de salon kunnen nog worden verzilverd tot 1 september 2023. De verzorgings- en make-up producten van Bashya en Dr. Baumann blijven wel verkrijgbaar. Ingeborg bedankt iedereen voor de trouwe klandizie en zal iedereen missen. Daarnaast biedt Salon Ingeborg huidverzorging met de topproducten van Dr. Baumann Cosmetic, die natuurlijke ingrediënten bevatten die de gezondheid en werking van de huid respecteren en versterken. Ingeborg is een gediplomeerd schoonheidsspecialist, visagist en masseur en is aangesloten bij de ANBOS. Voor een afspraak kun je contact opnemen via e-mail, telefoon of WhatsApp.

Wil je weten wat Schoonheidssalon Ingeborg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schoonheidssalon Ingeborg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schoonheidssalon Ingeborg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schoonheidssalon Ingeborg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Schoonheidssalon Ingeborg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schoonheidssalon Ingeborg

Bezoekers bekeken ook