Schoonheidssalon Beautysalon New Energy

Schoonheidssalon Beautysalon New Energy is een Schoonheidssalon gelegen aan Kampmansweg 47 in Dalfsen.

Meer informatie over Schoonheidssalon Beautysalon New Energy in Dalfsen

Bij Beautysalon New Energy kunt u terecht voor diverse schoonheidsbehandelingen om uzelf heerlijk te verwennen en uw huid goed te verzorgen. De salon biedt een stijlvolle en rustgevende ambiance waar u even kunt ontsnappen aan de drukte. Met de nieuwe richtlijnen van het RIVM is de salon weer volledig geopend en worden de regels nauwgezet gevolgd om verspreiding van het virus te voorkomen. Klanten worden vooraf gevraagd of ze symptomen hebben of in contact zijn geweest met besmette personen. Als dat het geval is, wordt de afspraak verzet naar een ander moment. De salon wordt gerund door Lisette Veneman-Meijerink, Henriette Bovendeur en Kim Bosch.

Wil je weten wat Schoonheidssalon Beautysalon New Energy verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schoonheidssalon Beautysalon New Energy of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schoonheidssalon Beautysalon New Energy? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schoonheidssalon Beautysalon New Energy het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Schoonheidssalon Beautysalon New Energy reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schoonheidssalon Beautysalon New Energy

Bezoekers bekeken ook