schoolvoetbaltoernooi van de gemeente

schoolvoetbaltoernooi van de gemeente is een Club voor Australisch football gelegen aan Haersolteweg 10 in Dalfsen.

Meer informatie over schoolvoetbaltoernooi van de gemeente in Dalfsen

Het Schoolvoetbaltoernooi Gemeente Dalfsen zal plaatsvinden op woensdagmiddag 5 april 2023 op Sportpark "Gerner" in Dalfsen. De finales zullen op vrijdagavond 14 april 2023 plaatsvinden op Sportpark "De Potkamp" in Hoonhorst. De winnaars van de A-Poule zullen doorgaan naar de regiofinales, maar de datum en locatie hiervan worden later bekendgemaakt. Naast bekers voor de finalisten zullen er ook fairplay prijzen worden uitgereikt aan de sportiefste ploeg uit de poule. De jongens en meisjes zullen volgens de regels van KNVB Onder 12 spelen, waarbij er 8 tegen 8 wordt gespeeld op "halve" velden. Scholen worden aangeraden om rekening te houden met de leeftijdsgrenzen en dispensatieregels, waarbij maximaal 2 kinderen per team mogen meedoen die maximaal 1 jaar ouder zijn. Het toernooi zal plaatsvinden op 6 april 2022. Voor meer informatie kunnen scholen terecht op de website van de KNVB.

Wil je weten wat schoolvoetbaltoernooi van de gemeente verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van schoolvoetbaltoernooi van de gemeente of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij schoolvoetbaltoernooi van de gemeente? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je schoolvoetbaltoernooi van de gemeente het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar schoolvoetbaltoernooi van de gemeente reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. schoolvoetbaltoernooi van de gemeente

Bezoekers bekeken ook