Schoemaker en Zn Fa D J

Schoemaker en Zn Fa D J is een Winkel voor open haarden/kachels gelegen aan Westeinde 106 in Nieuwleusen.

Meer informatie over Schoemaker en Zn Fa D J in Nieuwleusen

Firma D.J. Schoemaker & Zoon in Nieuwleusen is al sinds 1923 het adres voor service en kwaliteit op het gebied van gashaarden en houtkachels. Ze verkopen zowel nieuwe als gebruikte haarden van diverse merken en bieden ook diensten zoals aanleg, reparatie en onderhoud van de kachels en het afvoerkanaal. Daarnaast verkopen ze rookkanalen en binnen voeringen voor schoorstenen en andere gerelateerde artikelen. Het bedrijf is erkend als Sterkin Gastechnisch Installatiebedrijf en volgt de REG 2008 en REGT 2016. Bij Schoemaker & Zoon krijg je eerlijk advies en ze zullen geen haarden of rookkanalen installeren op plekken waar dat niet mogelijk is of waar ze problemen voorzien voor jou of de buren.

Wil je weten wat Schoemaker en Zn Fa D J verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schoemaker en Zn Fa D J of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schoemaker en Zn Fa D J? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schoemaker en Zn Fa D J het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Dalfsen. Opzoek naar Schoemaker en Zn Fa D J reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schoemaker en Zn Fa D J

Bezoekers bekeken ook